Επικοινωνήστε μαζί μας

Δώρο 1

+30 698 4047 398

15124 Μαρούσι,
Αττική, Ελλάδα

Συχνές Ερωτήσεις

Δώρο 2

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας μέσω της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά, μέσω Viber, με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή με την αποστολή email στην ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του καταστήματος. 

Τα προϊόντα μας διατίθενται μόνο διαδυκτιακά. Είμαστε όμως πάντα στην διαθεσή σας για να σας απαντήσουμε λεπτομερώς σε οποιαδήποτε πληροφορία σχερικά με τα προϊόντα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.    

Φυσικά και μπορείτε. Παρόλο που ο συνηθισμένος τρόπος παραλαβής είναι μέσω courier σας δίνουμε την δυνατότητα να παραλάβετε από την έδρα μας μετά από συνεννόηση. 

Συνήθως τα προϊόντα μας είναι έτοιμα προς αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και η υπηρεσία courier χρειάζεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος 1 επιπλέον εργάσιμη ημέρα για να τα παραλάβετε. Εξαίρεση αποτελούν οι ειδικές παραγγελίες όπως πχ. κέντημα για τις οποίες οι προμηθευτές μας μπορεί να χρειαστούν 5-7 εργάσιμες ημέρες για την παραδοσή τους σε εμάς.

Εαν επιθυμείτε να αλλάξετε, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποιο από τα περιεχόμενα του πακέτου που σας ενδιαφέρει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το δώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Βεβαίως και μπορεί. Αρκεί να μας δώσετε τα ακριβή στοιχεία του παραλήπτη, την διεύθυνση παράδοσης και την ημερομηνία που επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει εξόφληση της παραγγελίας σας με αντικαταβολή.

Scroll to Top